En kul lista, faktiskt

De 3 senaste köpen jag gjort är svarta haremsbyxor, prickig tubtopp och grön blus
Den största kändis jag har nummer till i mobilen är taxi göteborg
Det senaste jag googlade var soundtracket till 500 days of summer
Mitt absolut sämsta köp någonsin ett par örhängen jag köpte på indiska när jag var typ nio och som gick sönder direkt (innan jag hunnit använda dem), vilket i sin tur gjorde mig helt förkrossad och ganska mycket förbannad. 40 kronor var mycket då.
I min handväska har jag just nu… Mycket men i urval en röd filofax, två par strumpor, tre busskort, plånbok, nycklar.
Min favoritgata i världen är jag tror inte att jag har någon favoritgata, tyvärr
Mitt signaturplagg jag trodde nog att det var gigantiska tröjor men det visade sig att jag även har ett öga för de tighta
Det absolut finaste/dyraste i min garderob är det finaste är absolut inte det dyraste. Men finast är nog min långkjol jag köpte i thailand, en röd klänning jag köpte i thailand och min svarta bikiniöverdel
Jag är beroende av mina nära, mat och sömn
Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord: romantisk, bohemisk, osammanhängande
Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja H&M
Jag har aldrig köpt något från Chloé
Jag fyndar bäst när jag egentligen inte har tid att shoppa
Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja Mary- Kate Olsen
Mitt nästa stora inköp ska bli massa grejer till tågluffen, exempelvis en riktigt trendig backpack
Min stilikon är olika från dag till dag, men kanske MKA Olsen då
I min skosamling har jag 50 par skor i en stor oorganiserad hög
Min drömväska är nog en Edith trots allt
Varje månad shoppar jag för allt mellan 100 och några tusenlappar mer (än vad jag egentligen har råd med)
På nätet shoppar jag helst just nu från H&M
Min favorit-modeblogg är Sofis Snapshots
Jag är som snyggast när jag är brun, fräknig och har nya kläder på mig
Om jag vill ha smakråd så frågar jag Haruna oftast tror jag, men det beror väl på vad saken gäller också. Jag litar på alla de nära och därmed frågar jag också alla om råd.
Mitt hår är lite mörkare än vad jag egentligen vill ha det. Solblekt nu, tack.
Mitt drömjobb är något som jag ännu inte har hittat. Men det skall bara säga klick. Skall inte behöva tänka så mycket. Då har jag hittat det rätta.

Dagen till ära


Idag skall jag jobba så dagens outfit är väl egentligen mest arbetskläderna. Men timman innan och typ timman efter så är det här ungefär vad jag har på mig (bilderna alltså). Dock med svart linne, och ett grått armband till. Så länge som jag har väntat på att äntligen kunna använda den här kjolen! Den är vackrast i världen, jag säger bara det.

Plagget


Idag sprang jag en vända på allum innan jag satte mig på bussen hem. Gjorde tre fynd. De två andra får jag vissa en annan gång för hittade tyvärr ingen bild på internet, men här kommer fynd nummer tre i alla fall. Den är något grönare i verkligheten, kommer från Gina Tricot och kostade bara 199 kronor. Lagom tunn och väldigt smickrande! Finns i vitt också, med urfina knappar (jag älskar sådana knappar (; ). Skynda fynda!

En gång i livet

Här kommer balen! Hela vägen hem till er. Har skrivit lite om hur min dag såg ut och vad jag tyckte och tänkte, men allt som allt så finns det bara ett ord: fantastiskt! Har ni frågor är det bara att ställa dem i kommentarsfältet så svarar jag omedelbums!


SALONG Håruppsättningen gjordes på sveriges bästa salong; salong Cicero mittemot Scandinavium. Jag hade önskat mig en frisyr liknande denna, dock med några ändringar.. Jag ville ha utan silveraccessoaren, mittbena och lite annorlunda ändå. Uppsättningen samt sminkning tog cirka 2 timmar totalt.

UPPSATT Och såhär blev resultatet på uppsättningen. Jag kunde inte ha vart nöjdare. Var jättetråkigt att behöva stå och plocka ut alla hårnålar (alla de 48 närmare bestämt) och bara se frisyren trilla ur form i natt. Hade velat gå runt med den här frisyren lite var och varannan dag, så himla fin var den. Och vad tycker ni, visst blev det likt Serenas uppsättning ändå? (: Örhängena är köpta på Accessorize förresten - nya favoriter!

MIN Så var det klänningen. Som jag också var så himla nöjd med. Jag har faktiskt ritat den alldeles själv, vilket givetvis gjorde det lite extra roligt att bära den. När jag ritade den inspirerades jag av främst två klänningar. En väldigt vacker från DvF, som hade precis den färgen som det till slut blev (bilden ovan gör egentligen inte färgen rättvisa, den var egentligen mörkare typ så som det skymtas på bilden ovanför med frisyren). Och i modellen inspirerades jag en aning av en klänning från Chloé. Men jag gjorde massa ändringar så det blev precis som jag ville. Markerad midja och längre skulle den vara. Utan massa onödigt stora detaljer, utan bara med de små fina. Vi sydde upp klänningen på Kings fashion i Ao Nang/Thailand. Gick hur smidigt som helst, och jag älskar att dem hade precis det tyget i den färgen som jag ville ha.

RYGG Det är lite tråkigt att vi inte har några bilder som direkt visar hur ryggen ser ut så tydligt, men jag skall försöka förklara. Högst upp i ryggen sitter det en klädd knapp och i den "sydda midjan" sitter det ytterligare tre. Där emellan är det öppet. Öppningen ville inte riktigt vara som jag ville så vi klämde in lite fashiontape för att få det perfekt.

TRÄFF Från frisören åkte jag direkt till Jeannie där vi träffades hela stora gänget och beundrade varandra, drack gott och smackade chips i 1½ timma innan det var dags att åka iväg till balen som hölls på Valand. Väl på Valand var det jättemycket människor, och man fick posa både till höger och vänster. Det hölls tal och bjöds på jättegod mat. Allt som allt var det en helt underbar dag, hur spännande som helst och väldigt... lyxig, haha! Vill gärna säga att man borde göra det oftare, men det hade inte alls vart samma grej då såklart... Men så glad att jag fick vara med om detta i alla fall!

Vad är väl en dag i solen


En liten bit av nya byxdressen från H&M, kostade 2 hundralappar

Här ser ni hela, dock med dragna nivåer i färgerna. Så där stämmer bild ett mer.

Och sedan satt det en snygg kille på min gräsmatta också.


Hallå! Dagen efter balen och jag vaknade vid 13. Snabb frukost, in i duschen och sedan ut i bikini och bara glömma bort tiden i den härliga värmen och solskenet. Tänker nog ta en dusch strax igen, men därefter kommer jag att slänga in ett låååångt inlägg med många bilder och text om balen som var igår. Missa inte det. Puss!

Ballt (skratta)


Tiden går alldeles alldeles för fort. Snart springer vi ut i vita klänningar och hattar med våra namn på. Usch vad fruktansvärt. Jag vill hellre stanna. Vi sa det idag: vi kan ta studenten, men då vill vi komma tillbaka i höst; gå i skolan, gå på lektionerna, men slippa prov, läxor och betyg. Hade det inte vart drömmen? Svar jo.

Men i alla fall; imorgon är det dags för bal. Jag har äntligen allt fixat: från en klänning, till skor, behå, smycken, fashiontape, nagellack... puh, ja vad behöver man mer? Clutch. Och så vidare. Allt ligger redo för en riktig bal.

Stupid is as stupid does


Efter ett par hektiska veckor tänker jag åtminstone för en kväll ta det lite lugnare. Det blir världens bästa film Forrest Gump och godis framför TV:n. Imorgon jobbar jag relativt tidigt, så måste ju vara pigg till dess! :)
    Och bästa tipset till er då: antingen se filmen, eller (och?) bläddra igenom memorable quotes från filmen på IMBD. Klicka här. En himla massa fint. 

Jag är just nu lite extra nöjd för jag har städat mitt rum för första gången på cirka 2 månader. Och det syntes. Innan alltså.
     Jag köpte en liten anordning att ha på nattduksbordet på indiska idag också. Skall försöka knäppa en bild. kanske på fredag, då jag är ledig (: You'll never know. Ha en bra kväll!

Och ivääääg


Idag (och alla andra dagar) längtar jag till Europa, dit jag snart skall med filuren på bilden ovan. Vi skall ha roligt, ha roligt, och ha roligt. På en tågluff genom Europa. Fria och dana. Åh, vad underbart det kommer bli. Och vad grisigt och jävligt det kommer vara.

Men bara fantastiskt, sånt blir resultatet. Jag vet.

Night


Tänk hur underbart det är att sova. Täcket är lite kyligt, trots det värmer det. Drömmer. De mest absurda grejer, eller mindre absurda. En del som man aldrig vill vakna upp ifrån. Befinner sig på platser man saknar, med filurer man saknar. Och där, i drömmen. Där behöver man inte sakna längre. Där är man.

Tänk hur underbart det faktiskt är att vakna nu också. När man kan trycka på snooze- knappen i 1½ timma, och sedan stiga upp till en plats där solen faktiskt skiner redan tidigt, tidigt, tidigt på morgonen.

Godnatt mina vänner. Och sov gott.

Just nu har vi solsken



Just nu har vi solsken, blå himmel, små bomullsmoln, hjärformade solglasögon och en underbar värme här i Partille.

High heels peep toes


Hello me friend. Min garderob skriker efter hög- och kilklackade espadriller. Precis som de här ovan. De kommer ifrån Paloma Barceló och är alldeles för dyra för mig, men man får alltid lov att drömma.

Idag säger vädret; UT! - så det är också dit jag beger mig. Troligtvis i bikini, till och med. För att ligga lite i solen, och plugga. För att kompromissa när jag bara vill ut men skolan hellre vill ta livet av mig. Det blir en blandning helt enkelt. Hm. En pedikyr på det också kanske? När peeptoes- skorna snart skall ut och röra på sig tror jag att just pedin vore en god idé.

Hoppas att ni har lika fint väder hos er idag!

Nu: icke frisk, sjuk

Rök på världens värsta förkylning. Det var nästan så illa att det var jobbigt att prata. Som tur är så har det redan börjat lugna ner sig, jag som brukar gå runt med förkylningar hur länge som helst. Men jag gav mig den på att bli frisk fort som attan - hostmedicin, halstabletter, nässpray, varm saft, vatten...

Så, nu skall jag bara bli av med det sista, sedan jag man leva lite normalare snart igen (;

Imorgon är jag helt ledig så jag skall antagligen tillägna en del av dagen åt plugg åtminstone. Annars så behöver mitt rum en rejäl genomgång.

RSS 2.0