the Oscars


Helt random bild från förlängesedan. Tänkte bara meddela status: har precis bäddat ner mig i sängen, slått upp aftonbladet och diverse andra sidor på internet och är redo också för tv-sändningen av Oscarsgalan. Har bestämt mig för att försöka se så mycket som möjligt av den inatt. Är redan trött haha. Vi får se hur långt jag orkar!

My heart and mind will think of you


Det har nästan gått och blivit en musikblogg det här, haha. Tanken var väl mer att den skulle vara odefinerbar... (Bloggen alltså).

Men jag MÅSTE lägga upp den här låten. Killens röst är helt otrolig, och låten är det vackraste jag hört på länge. Kan inte sluta lyssna.

Vårspelliste- dags: Som en gammal vän


Här kommer min grymma vårspellista. Jobbat på den i typ en och en halv månad, tro det eller ej haha. För det är mycket "skitmusik". 90- tal, nostalgi, filmmusik, franskt och massa vårstämning. Jag blir glad av att lyssna på den här spellistan, vill springa ut i långklänning och jeansjacka och andas in första vårdagarna.

Som en gammal vän, heter den. Lyssna och prenumererar gärna! (:

Just say yes


Senaste nytt på min obsessionlist... Röda läppar. Jag har aldrig vågat läppstift förr, det funkade liksom inte med min räls fick jag för mig. Det blev för mycket mun. Det blir fortfarande rätt mycket mun får jag erkänna. Men det är väl tanken. Och numera gillar jag det. Mycket!

Jag har lånat min systers. Lumene Natural Code "14 Pure Red". Håller i typ 12 timmar, trots drickande och ätande i massor. Det är awesome!

Well, holy moly, me-oh-my, you're the apple of my eye


Dagens stycke musik.

Stand outVad gjorde vi då idag? Drog till slottskogen först och promenerade runt i snöstormen. Hälsade på sälarna, och därefter bestämde vi oss för att vi frös så vi drog till världskulturmuséet och kollade in Destination X- utställningen. Vid utgången hade dem ställt en Purikura- apparat som jag och min kusin stod och köade för haha. Ovan ser ni resultatet. Stiligt, huh?

Sedan blev det thaimat och nu, väl hemma, skall jag packa ner mig i sängen med en skål polkagrisar och någon kul film. Riktigt bra dag!


Don't sacrifice this feeling


Jobbade igår, ledig idag. Drar till kusinen så får vi se vad vi hittar på.

Klänning från H&M.
Halsband från Lindex.

I got You got We got the magic thing


Favorittröjan den här vintern är denna som jag köpte på Gina Tricot (!) någon gång i November kanske. Den är varm. Går med Jeans. Går med strumpbyxor. Går med klackar. Går med uggskopior. Och är det mysigaste och varmaste plagget jag någonsin ägt som jag faktiskt kan visa mig ute i samtidigt. Kommer nog funka en hel del massa svala sommarkvällar också. Ser fram emot det.

I want the heart I want the soul I want control right now


Staden äter upp mig


När jag var i Fjällbacka köpte jag en jättevacker klänning. Den kommer från Clara. Den har en ganska djup V-ringning både bak och fram. Kjolen är ungefär knälång fram och bak, och på sidorna fortsätter det tunna, prickiga, transparenta tyget ännu en bit ner.

Sneakpeak har ni på bilden ovan. Jag funderar att bära den på något firande längre fram i vår/sommar. Fler bilder lär dyka upp.

All the colorful days my friend
1: Köpte den här för några veckor sedan, kanske någon månad sedan. Vogue Paris, Collections. Jag jobbade rätt mycket under modeveckorna i höstas, så den här är världens grej verkligen. Alla kollektioner samlade. Kan man sitta och spana in alla favoriter. Skall försöka sno ihop någon moodboard på vad som är mina favoritkollektioner inför våren och lägga upp här. Kanske imorgon?

2: När vårkänslan inte kommer ute, får man pyssla ihop den själv. Jag har hängt fram lite vårkläder på klädställningen och lagt fram vårskorna också. De gröna på främre raden har samma nyans som ärtor och kommer bli hur fina som helst i vår. Köpte dem i början av januari på H&M. Har i efterhand sett att dem kommit in i typ mullvad och lite andra nyanser också, men jag gillar dem gröna bäst. Spring och kolla om dem finns kvar, vet jag!


The rythm of the night, my life


Jag har legat sjuk i ett par dagar nu, så när energin är påväg tillbaka... städar jag mtt rum. Hittar massa gamla saker längst in i skåp och längst ner i lådor. Dagbok från när jag var 12-13 (mest skrämmande), porfolio från Foto A med fina analoga foton, Frölundas matchprogram från många år tillbaka, jättegamla tal jag hållt i skolan... En del skulle säkerligen kalla allt detta för skräp, men för mig är det en guldgruva. En guldrgruva som försenar städandet med timmar visserligen, men som gör det hela en massa mycket roligare.

Skall snart försöka ta tag i den där garderoben också. När jag så småningom (om timmar eller dagar) är färdig med den kan jag ju börja visa upp saker jag har shoppat det senaste. Det är rätt mycket... är jag rädd. Uh. Vem sa att det var billigt att shoppa på budget- kedjor?

I don't mind if I'm in Texas


Legat för lågt med bloggen nu ett tag. Skall ändra på det. Idag skall jag dock iväg och jobba en sväng, men kanske kan slänga in lite bilder och sådant sedan. Sålänge bjuder jag på en spellista jag gjorde färdigt igår, med en låt för varje av USAs 50 delstater. Jag tror jag gillar Nebraska, Texas och South Dakota bäst, men alla har en go amerikansk feeling.

Vilka är era favoriter In the U.S.A?


(Bildkälla: http://cas2.com/images/usa-nightlights1994-1995.jpg)

RSS 2.0