Show me that wicked attitude


Jag gick på den glada reklamen. Idag kom avin och om någon timma skall skorna stå i hallen. Eller ut och klappa asfalt, snarare. Vi får se hur bra dem egentligen är nu, de där - reebok, shape it up, easytone. (Hoppas storleken är bra bara, lite småläskigt att köpa skor utan att prova dem innan.)

Natten är ung och jag ligger vakenFörsta dagen med sommartid 2011. Jag sprang genom jävla snöfall och gömde mig i en solariebox. Svettades. Så som sig bör, när klockan pekar på solsken, ballerinas och kjolar. Sedan var jag hemma hos M. Det slutade med att vi satt och tittade på youtube- klipp. Inte helt ovanligt. En kväll med tv- serien "Shameless". Fy vad bra den är. Visas på Canal+ på lördagar. Kolla in den! Bästa jag tipsat om på länge.

Sedan skulle jag sova. Men fastnade i gamla bildmappar. Om man får för sig att börja blogga när man är 14 år så hinner man samla på sig en hel del bilder alltså. Och en del publiceras aldrig ens. Det är helt galet vad massa bilder jag har. Och jag är en sån där som har svårt för att slänga...

Bilderna ovan är väl från när jag var 16-17 någonting. Mer eller mindre bloggade bilder. Lär dyka upp mer i framtiden, för när hela världen där ute ligger vit/grå har jag ingen snarare lust till att knäppa nya bilder.

This is your song


Ni har sett en av två systrar förut. Då har ni sett mellansystern. Här är min yngsta syster, Ellinor. Det är hon som brukar ta alla bilder på mig. Folk brukar också tro att det är hon som är äldsta systern, och inte jag. Hon är många centimeter längre än mig, trots att hon är 3½ år yngre än mig. Till och med släkt har tagit mig för yngsta sytern, och henne för äldsta. Förra året blev jag tillfrågad hur det var att konfirmera mig, och sedan talades det om hur det skulle bli med Ellinors student.

Lurigt det där.

Hold your head down


Google- bild på Nicole Fox som vann 13:e säsongen av Top Model, och som fascinerar mig något otroligt. Sjukt vad fantastiska bilder den tjejen grejar. Och det där håret gör mig avundsjuk för en hel livstid. Fy vad vackert.

I hold my breath and close my eyes


Going where the weather suits my clothesIdag var det 20 grader i solen och när jag satt ute på altanen och lutade huvudet mot väggen så tyckte jag att det då och då brände till på kinderna. Det är i den stunden - när första vårvärmen kommer, som man återfår hoppet. Det är då man äntligen tänker att det inte är så jävla omöjligt att både vår och sommar snart är här på riktigt.

Visst kommer det antagligen ett antal fler snöfall och defintivt ett par regniga dagar därtill, men just nu så har jag ändå den där känslan igen, att efter så kommer solen snart att bränna på kinderna igen.
På bilden har jag på en av mina finaste långklänningar som jag skall inviga vid första riktiga sommarvärmen. Köptes på H&M i vintras.

Like the open sea


Babysittar en helvild valp hela dagarna just nu. Tillbaka här snart igen!


Ester


Vad jag sysslade med igår var att hämta hem den här stjärnan! Lilla Ester. Lugn, obekymrad, nyfiken och busig. Ja, det går tydligen ihop. Titta på denna fina lilla sak. Och sista bilden: hennes unika liggstil. Det är tydligen bekvämt, haha (:

Englishman In New York


Jag älskar de här bilderna. På min syster Erika, tagna sommaren- 2010


RSS 2.0