Just because I'm hurting doesn't mean I'm hurt


Jag har gjort en ny spellista, och den är fantastiskt bra. Kolla in.

19 something


Idag fyller jag 19! Sista tonåret och allt. Sedan blir jag gammal på riktigt!

...to Berlin


Vackra, sjukt underbara Berlin. Det är nog den coolaste staden jag varit i. Love it.

From Paris...


Jag saknar vackra Paris. Att bara vara, vid Sacre Coeur. Att vandra runt i Montmartre. Att känna på det där kända med Paris. På allt det som alla andra också älskar. Och att sitta vid Seine och läsa, äta baguette och brie.

Airplanes in the night sky like shooting stars


Jag har så mycket bilder som jag måste organisera. Ett evighetsjobb verkligen. Jag har idag gått in i en ledighet som varar i hela tre dagar. Mina planer är för dagen som följer: måla naglarna. Det har jag inte gjort på så himla länge. Och sedan håller vi tummarna för att det blir ett hejdundrande fint väder imorgon, för då smäller det.

Gå genom eld


Paper Planes


Idag har jag handtvättat. Slängt övriga kläder i tvätten. Bytt sängkläder. Pluggat vägskyltar.

Inner Smile


Idag jobbade jag ett jättekort pass som var mycket trevligt. Och sedan var jag hemma innan klockan ens stod på 18. Vad gör man nu, tänkte jag? Inte mycket, kom jag fram till. Har ätit en god middag och skall snart se på film. För ibland är det bara det bästa man kan göra.

Life is good för övrigt. Att sitta och le för sig själv på bussen var till en början lite smått pinsamt, men nu känns det bara gött.

Skäms/tipsar


Alltså. Här kommer något som jag aldrig hela mitt liv trodde att jag skulle skriva på denna blogg. KappAhl. Vad fan händer där?

Jag fick för mig att jag skulle springa in och kolla in en bikini jag hade sett på någon blogg. Så för första gången sedan jag var typ 12 år satte jag fötterna innanför väggarna på en KappAhl- butik. Bikinin fanns ju givetvis inte, men accessoarrean slog emot som en stormvind. Jag hittade hatten på bilderna ovan och två sjuuukt snygga hårband. Totalsumma 50 spänn. Jag och mina systrar smög ut ur butiken igen, nöjda med våra köp men lite halvt embaressed över våra KappAhl- påsar.

Senare på kvällen träffar jag min kära vän Kay, som är klädd i tidernas vackraste långklänning. Såg ut som en älva. Och hon visar flera fynd på mobilen. Snygga kavajer och grejer. Alltså, KappAhl där också. Jag trodde verkligen aldrig att den butiken skulle göra något snyggt igen. Aldrig.

Och de är inte alls tillbaka ännu. Men - herrejävlarjagförstårinteattjagskriver detta - de är på god väg alltså.

RSS 2.0