Sunshine

Sidär, nu är jag tillbaka i Sverige. Just nu fylld med någon sorts blandning av jättemycket ångest för att jag inte är kvar där - europa, blandat med massa förväntan på vad som komma skall, energi för ett soligt sverige och trötthet för massa spänning som släpper. Eller tar vid.

Vi har haft det helt fantastiskt på vår tågluff genom Europa och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. De där minnena jag har kommer jag bädda in mitt hjärta i så länge jag lever, för det får mig att må så jävla gutt. Vi var tillbaka i Göteborg vid 12 imorse och sedan dess har jag duschat, tvättat, ätit, pratat och redigerat en jävla massa bilder. Ger er ett smakprov nedan, från igårkväll då vi poserade glatt framför självutlösaren.

Men nu drar vi igång den här bloggen igen tycker jag! Back to sunshine street.

Kayärmin

Tågluffff

Sådär, imorgon åker jag och min kära vän Karin iväg på en tågluff genom Europa.
Jag hinner inte skriva jättemycket här och nu, men de närmaste tre veckorna så finner ni mig istället på den här bloggen, från vilken jag kommer uppdatera under resans gång.

HÄNG MED KÄRA NI!

EEUROPA.BLOGG.SE

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Idag tar jag studeeeeeenten! Helt sjukt vad fort tiden har gått! Jag skall nu bara slänga på mig min studentklänning, packa champagnen och sedan är det iväg till klassisen och champfrulle! Det pirrar i magen och jag vet inte om jag mår illa, är nervös eller hur glad som helst. Kanske hur ledsen som helst? Väldigt, väldigt mycket känslor.

Och väldigt, väldigt lite tid. Hua, vad stressigt det blev. TJOLAHOPP!

Here we go


Igår var jag på Liseberg och lyssnade på den här filuren. Så otroligt otrolig bra. Underbar, ordet är som gjort för han. Så nu sitter jag och lyssnar på Salem, bara Salem.


RSS 2.0