Tillökning


Familjen Bomb väntar tillökning, förresten. I mars kommer det en liten labradorvalp hit och blir en del av våran familj. Jag går runt och känner mig lycklig dygnet runt. Längtar så det gör ont.

Helg


Jag hade huset i Fjällbacka för mig själv i helgen, så jag tog med mig mina tjejer och drog 15 mil norrut. Fantastiskt mysigt har det varit. Borde göras tusen gånger om.

Senaste gången jag minns var jag nog tretton år


Julsäsongen har dragit igång så jag har nu haft mina två första Lisebergsdagar för vintern. Nu kommer jag att vara ledig i typ två veckor, men jag bestämmer mig för att... Det är en bra idé att dra dit idag trots allt. Jul är rätt mysigt på Liseberg ändå, alltså. Skippar att missa det.

Har sovit alldeles för få timmar inatt också. Herregud. Missade bussen och valde istället den som går runt halva västra götaland.

Mer? Jag saknar sommar, värme, självtorkat hår, blygbrun hy, fräknar, barfota, sitta på gräsmattan och kolla på solnedgången och luftballonger, uteserveringar, långkjolar, långklänningar, sommarklackar, Oskar Linnros- hype, blommor och sommarenergin.

Sinatra was swinging, all the drunks they were singing


Det har blivit någon grej det där med att göra de perfekta spellistorna. Jag borde börja presentera mig så. "Elisabeth Bomb, spellistmakare, trevligt att träffas". Jag sitter med det flera timmar dagligen, spanar runt över hela spotify.

Den senaste månaden har jag dock gett mig på ett lite större projekt; den perfekta julspellistan. Det ble 68 bitar, 3 timmar. Men jag är förbannat nöjd. Med urvalet, ordningen, allt. Allt från Tommy Körberg till Slade till Enya. Självklart Nat King Cole, Barry White, Darlene Love och lite The Ronettes. Och bara de allra bästa. Har vart så kräsen.

Vad försöker jag säga? Klicka dig in på den, såklart. Här har ni länk. Hoppas det skall smaka!

Midnight train


Bild som togs för ungefär ett årsedan. Kommer ni ihåg? Jag gillar den. Jag gillar dem flesta vi tog den dagen. Det var perfekt höstväder.

Har inte fotograferat så mycket de senaste veckorna. Får fixa det någon dag. Så jag har något att ladda upp här.

RSS 2.0