Ur arkivet: randigt


Återigen lillasyster som fotograferade. Typ februari/mars 2009.

Ur arkivet: svartvitt augusti 2009


Kör igång en liten följetång med bilder ur arkivet. Först ut är dessa bilder som min syster knäppte på mig i augusti förra året. Jag provade PROFFS torrschampo och detta vart resultatet. Tummen upp.

Little bit


Idag blir det ingen hel outfit, men jag håller i alla fall (för en gångs skull...) vad jag lovar. Bild på skorna jag inte kunde beskriva! Visst är dem snygga? Dessutom nedsatta i pris, så de kostade bara 199 kronor. Fantastiskt. Till dem bär jag halvtrasiga jeans och slappt, tunnt bomullslinne. Jag skall ju ändå jobba hela dagen så dagens egentliga outfit består mer av svarta byxor, lila piké och grön tjocktröja. Tjolahopp!

Separera


Idag har jag slängt och shoppat. Tio par skor åker i bingen, vilket är ganska mycket olikt mig. Separationsångesten är på topp häröver. Men så shoppade jag tre par nya, så antalet skor ligger fortarande över 40. Dock har jag kommit till den punkten nu då 40 par skor löjligt nog inte känns som speciellt många...

Köpte tre riktigt fina par på skopunkten i alla fall. De ovan Var anledningen till varför jag åkte dit från första början. Palladium- kopiorna som är så jävla mycket snyggare än orginalet. Mycket finare färg, om ni frågar mig. Den är lite mer åt det gräddigare, lite canvas(öh)aktiga hållet. Ni fattar ingenting just nu, men spana in dem. Jag köpte även ett par gyllene gladiatorer och ett par nitiga saker som jag måste fota och visa er för dem är typ obeskrivliga. Jag köpte också en randig volangig klänning och två linnen. Men dem får ni se på en annan dag

för jag har bestämt att jag skall utmana mig själv i konsten att fotografera outfits så ofta som möjligt. Som vi alla vet är min vinterstil tyvärr inte speciellt mycket att hänga i granen, men på sommaren är det typ 1000 gånger roligare att klä sig så jag skall försöka visa upp en del de närmaste månaderna hade jag tänkt. Först ut är dagens som består av en klänning jag roffade åt mig när mamma städade ur sin garderob för ett halvår sedan. Det är jordgubbar och körsbär på, och den skriker sommar. Gillar det.

My heels are killing me


1: Jag är en mycket lat människa. Jag orkar inte ens ställa mig upp och knäppa en dagens outfit. Det som egentligen är så mycket roligare under sommarmånaderna. Men ni får se det såhär istället. Ikväll skall jag på inflyttniningsfest hos min kompis som har flyttat ihop med sin kille. Skall bli sjukt roligt, var så längesedan jag träffade henne också, efter tågluffen och sådär.
     Jag kör på lite snedfläta, örhängen från Thailand, armband som jag fick i present av mamma i förrgår (från Baglady). Och klänningen är en skjortvariant med världens finaste skärning som ni kan skymta på andra bilden.

2: Igår var jag i Alingsås och firade en vän som fyllt 19. Mycket mysigt med mat och prat i trädgården. Och myggor. Jag har cirka 154 myggbett på min axel, ett vid hårfästet och ett på ögonlocket som jag hoppas att jag har lyckats sminka över så mycket som möjligt.

3: Är fullständigt förälskad i Robyns nya platta. Don't fucking tell me what to do och Dancing on my own är riktiga rumpskakare. Och så jävla bra i övrigt också. Jag lyssnar på Bodytalk pt.1 och slänger in lite Oskar Linnros (trodde jag aldrig) och Usher. Hör och häpna. Vad fan händer med min musiksmak?

Spårat ut totalt


När jag var 8 år fick jag min första tandställning. Och på kö ställde sig en jävla massa andra stålmojänger pigga på att hoppa in i min mun. I nian satte jag in en i gommen som bände isär benen i gommen (lika mysigt som det låter), våren i nian åkte rälsen i underkäken in och hösten i ettan var jag utrustad med en mindre järnväg i käften. Under tiden har i princip alla mina vänner fått och plockat ut tandställning, så jag har ju inte direkt vart ensam. Men ändå. Jag har aldrig skämts över mina tandställningar, men ibland är dem ganska otympliga och osnygga.

Och idag, idag fick jag äntligen ta ut rälsarna. Tre år senare, eller 11 snarare, och det känns så jävla bra. Nu följer massa efterarbete, men ni förstår inte lättnaden av att kunna äta sushi utan att slippa släpa runt på resterna efteråt.

Jag firar med att lyssna på Robyns senaste platta (så sjukt jävla grym) och springa ut och in i solen, leka med Essetkillen (katten) på gräsmattan och snart skall jag ställa mig och stryka. Tycker verkligen att det är en toppenidé i solen.

RSS 2.0