Vi


Sitter med Ester och myser lite innan det är dags att bege sig mot wörk. Har kollat på Lilla Jönssonligan. Hur bfra är int den då? Genialiskt, Sickan.

Den rådjursblicken är så gjord


Jobbar hela helg! Riktigt najs. Jag älskar det.

För jag kan göra det som ingen gjort


Den här dagen har vart så härlig. Vaknade och städade upp lite efter nattens altanhäng. Stekte ägg och åt frukost med mina tre finaste fina vänner. De drog till jobbet, jag drog till solstolen två meter bort. Låg och lyssnade på Veronica Maggio på repeat, taggar inför hennes Lisebergs- spelning redan nu.

Hängde upp den thailändska hängmattan. Som är som en vanlig hängmatta förrutom att den inte har någon ram, och därför sjunker man ner mellan tygerna som i en påse. Vilket är skitskönt när man, som jag på bilden ovan, läser en bok exempelvis. Slipper man tycka att solen är jobbig (det är aldrig kul).

Efter lite läsning där åt jag en jättelång middag med familjen. Grillade revbensspjäll och hasselbackspotatis. Blev mätt på två minuter, mölade i nästan en timma. Älskar sådana middagar.

Matkoma, så gick ner och la mig i hängmattan igen och somnade bums. Låg där och sov i två timmar. Hör ni hur fantastiskt härligt det var?

Den här dagen var ju bara bra på alla sätt och vis.

And these romantic dreams in my head


En av de finaste sakerna med att slå ihop laptopen för kvällen, släcka lampan och stänga ögonen är dels att vänta på de där nattdrömmarna. Men innan dess - att drömma om vad man vill drömma om.

När jag snart släcker ner här vill jag bege mig till italienska Siena. Jag har bara sett den staden på film och på googlade bilder (såsom de ovan), men jag är förälskad. I hur italienskt och vackert det är. Och hur lagom varmt det ser ut på exempelvis den översta bilden. Jag ser framför mig hur inspirerande det skulle vara att åka dit. Äta glass, skriva och fotografera. Leva lite. Göra något annat, något fantastiskt.

Allt är så långt bort


Idag har jag träffat finfin vän som varit bortrest alldeles för många månader. Träffade fler finfina vänner också. Sedan gick jag hem och tog en välbehövd dusch (kände mig som en ensamstående trebarnsmorsa hela dagen). Därefter tryckte jag i mig Ben&Jerrys nya peace- glass och läste igenom Egoboost Magazine som var riktigt inspirerande! Gillar. Grymma tjejer bakom den tidningen. Älskar redaktionschef Josefin Knaves blogg också.

Nu har jag bakat hemmagjorda vitlöksbröd (skrivar baguetter, sätter ugnen på 250 grador, blandar någon deciliter smör med 3-4 vitlöksklyftor, smörar baguettebitarna, slänger in i ugnen i tio minuter, klart). Smaskens. Tänker slänga mig i soffan och halvt kolla på datorn och halvt på TV:n. Lungt och skönt. Najs.

Jag glömmer aldrig dina hemligheter


Hemma efter en hur-bra-som-helst-dag på jobbet. Jag har världens bästa jobb. Så säger alla, men alla andra ljuger.

Nu ligger min katt bredvid mig och sover. Tänker joina snart. Är trött och nedkyld av utomhus- vädret.

RSS 2.0