Det här är värt att dö för


Den här dagen var lika fantastisk som de senaste två veckorna. Jag är så lycklig just nu.
Idag har jag:

- planterat en äng
- sovit i solstolen
- lyssnat på min roadtrip- mix
- powerwalkat i solsken

Så mycket mer behövs inte för en underbar vårdag. Imorgon skall jag jobba igen. Men det är lika kul det! I mina nya arbetsskor också. Lyckan är total.

Nu har min syster bakat äpple- paj. Så det blir lite av det och lite av TV- kväll. Se någon film som tar mig med storm.

Finns det en så finns det flera


Mina vänner kallar mig för mormor. För att jag köpte fröer.

Men skratta bäst som skrattar sist.

Av alla dessa hundratals små fröer skall jag odla en äng. Och i ängen skall jag hänga. Ta massa fina bilder, vackra och senas sommarkvälllar. Så skall jag plocka buketter och sprida ut i hela huset. Och bara sitta och beundra mitt mästerverk. Kan ni se framför er, hur fint det kommer bli? Med prästkragar, solrosor och aster. Jag har riktigt höga förväntningar.

Kungligt


Godmorgon! Sitter med den här pinglan och skall kolla in rapporteringarna från brittiska kungabröllopet. Älskar den känslan när det är stora, viktiga bröllop. Och när det är ett så snyggt par också. Hoppas hon har på sig en riktigt fantastisk klänning.

Jag är dock lite mer intresserad av detta än vad Ester är. Hon biter på sin svans och gnyr mest istället. Får jobba på att uppfostra henne till att gilla detta lika mycket som jag.

För jag glömmer aldrig bort


Bästa vårtecknet är körsbärsblommor. De luktar gott och är fantastiskt vackra.

Jag fick sällskap på min powerwalk. Efter altanhäng hos kusinen med jordgubbar och cola drog vi ut och gick 10 200 steg genom ett vårfint Partille. Körsbärsblommor, nyutslagna träd, sol som speglas i sjöar och långa diskussioner om framtid, boende och resor. Hur bra var inte den eftermiddagen då?

Can't you feel my heart, can't you take my heartGodmorgon. Äter frukost utomhus och njuter för fulla oboy- muggar. Skall hoppa i bikinin strax för att somna i solstolen, samla lite fräknar och svettas. Har inte något planerat idag förrutom det och en powerwalk framåt kvällen. Tror att det blir riktigt bra.

Jag har en fantastisk känsla i kroppen, och den beror på att jag köpte nya arbetsskor igår. Det är typ vanliga jympaskor, men dem gör mig så lycklig. För föregående helg jobbade jag i skor med typ 2 mm sula. Jag hade rätt ont innan jag förlorade känseln. Så glad jag är nu alltså.

Kö från gatan upp till hallen


Sitter uppe och har en lång diskussion med H om vad som är rätt och fel och hur länge saker och ting existerar och så vidare. Jag hävdar att man ytterst sällan kan hitta ett rätt eller fel, eftersom ord står mot ord och så vidare. Och att saker inte försvinner bara för att man inte tänker på dem, eller liknande. Att det jag får med mig ur den här diskussionen kommer forma mina åsikter om just det och om 50 år kommer jag kanske inte ihåg den här diksussionen men en bit av åsikten finns fortfarande kvar där.

Det är en lång diskussion med tusen argument åt femton olika håll vardera. Mitt i natten.

Tänkte i alla fall bara slänga upp en bild på ett svart tygstycke i form av kjol som jag köpte för presentkort på H&M idag. Svart, tunn, smock, lång, najs. Kostar 149 och är stora i storlekarna. Perfekt för sommar!

You think you are a moviestar


Jag har blivit bra på att falla för reklam. Och det har visat sig vara en bra grej, för reklamen jag faller för gör reklam för fantastiska saker. Först easy tone- skorna som har fått mig att gå ut dubbelt så mycket som jag gör under ett år totalt - hittills. Och idag köpte jag Max Factors Lip Finity Lasting Lip Tint. Hade fått för mig att det typ var samma konsistens som ett strävare läppstift, fast i form av en penna. Istället är det snarare en tuschpenna som man målar med på läpparna. Jag köpte nyans nummer 03, vilket är en nyans som ligger precis på gränsen mellan röd och mörk hallonrosa. Det blev himla fint, matt och verkar sitta som berget.

Finns just nu på H&M för bara 99:-. Rekommenderas!

Somnar i sol och vaknar upp i...

Sitter och finular på ytterligare en förändring, men den lär dock dröja, för jag känner mig helt lost än så länge. Men det skulle nog kunna bli bra faktiskt. Är antagligen precis vad som behövs.

Jag somnade precis i solen, och vaknade över att det luktade kobajs precis överallt. Tror att det är någon av grannarna som vart i farten och slängt ut ett par (hundra) påsar skit. Det är alltså inte den där relativt svaga (men tydliga) doften som ligger i luften här nu - nej, detta är olidligt. Jag vill spy. Känns som det sätter sig i alla kläder jag äger och har. Usch.

Nej, nu finular jag vidare. Hörs sedan.

Nymålat


Det blev en förändring på bloggen, för jag tyckte att det var dags. 20 inlägg på två månader var beviset på att det började gå utför. Igen. Första bästa lösning är alltid att renovera lite. Sedan får vi se. Sommaren brukar ju vanligtvis ge mig lite mer att blogga om också. Håll tummarna.

Om mig


Namn: Elisabeth Bomb
Född: Augusti 1991
Gör: Letar framtidsplaner, njuter av livet och jobbar som restaurangbiträde på Liseberg Fastfood.
Bloggar sedan: Augusti 2006
Bloggar om: Kläder, tips, kollage, tankar och livet.
Utbildning: Tog studenten 2010 från Lerums Gymnasium där jag läste Journalistik-Media.
Intressen: Fotograferar, promenerar, umgås med vänner, skriver och ser på fina filmer.
Musiksmak: Lyssnar på det mesta och älskar att bygga spellistor på spotify. Lyssnar dock mest och helst på Bruce Springsteen, alltid.
Favoritbloggar: Läser helst Fokis och Frida Fahrmans (fantastiska Paris- bilder). Men läser säkert en femtiotal bloggar om dagen ändå.
Favoritfilmer: Forrest Gump, Dirty Dancing och Armageddon. Gillar också filmer som LA Gigolo, No Strings Attached och typ Jersey Girl.
Favoritböcker/författare: Marian Keyes böcker, Den Andra Kvinnan av Douglas Kennedy, Marley och Jag av John Grogan med mer.

Keep on swingin', baby

Det känns bra nu. Äntligen är det varmt och soligt. Äntligen har jobbet börjar igen. Äntligen börjar vänner komma hem från utlandet. Äntligen, äntligen, äntligen. Den där genuina lyckliga känslan börjar göra sig påmind igen och det finns ingen bättre känsla. Ett lugn, en glädje som boxar inifrån och ut och en energi som rör sig precis överallt inom och omkring mig. Så här bra skulle alla dagar vara, för alla. Fin värld, hade det vart.


Hello sunshine


Skall ut och gå första långpromenaden med den här pinglan alldeles strax. Har en så härlig känsla i hela kroppen. Gräsmattan börjar bli grön, det är knoppar på alla buskar termometern närmar sig inte ens 0- sträcket längre och imorgon skall det bli 18.7- grader, solsken och vindstilla! Och fy vad bra dagen kommer bli, när vi skall ladda upp för en ny lisebergs- säsong med lite förkickoff i slottskogen. Ser fram emot!

Det allra bästa: dags att plocka fram vårgarderoben på riktigt. Så underbart!

Grease is the word


Bra film. Bra låt.

Real real cool dance like a foolIdag var jag, mamma och mina systrar på Gekås/Ullared. Förrutom kuddar, team Morgan- tshirt, massa deo och sånt tjafs så köpte jag såpbubblor. Köper det varje år, men extra mycket i år. Det är ju så billigt.

Dream baby dream


Idag vill jag resa. Till grekland som jag aldrig har varit i. Eller till Rom, som jag var i när jag var 14 och då jag footgraferade bilden ovan. Vilken underbar stad. Så vacker. Och maten är värd alla pengar i världen, haha. En äkta italiensk pasta- rätt är rätt oslagbar alltså.

RSS 2.0