You me and all that stuff we're so scared of


Kanske är dags för en Fjällbacka- visit väldigt snart.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej! Det är jag som är tjejen på bilderna hos emsedge där du kommenterade och visst,jag är jätte smal men det är naturligt smal.Det gör det inte rätt för just dig att kommentera det.Skulle du ha kommenterat om en tjej hade varit väldigt stor? Nej,det tror jag ingen hade gjort. Jag vet att jag är jätte smal och jag lider av det när folk glor och det gör det verkligen inte bättre när jag läser kommentarer som tex din.Speciellt inte när detta var min andra fotografering i hela mitt liv,jag är 15 och ny med allt det här! Jag kommer att bli lite rundare,jag lovar men jag låter det ta sin tid precis som min mamma,mormor,gammelmormor osv när dem såg likadana ut som jag!

2010-09-21 @ 19:07:40
Postat av: Linnea

Gick in på din blogg för att jag såg att du kommenterade emsedges inlägg.

Blir sjukt förbannad när jag läser såna kommentarer som din. Orkar inte dra allting en gång till, men om du har lust kan du se vad jag själv kommenterade.Nathalie: Om du har lust kan du gärna skicka en tom kommentar till min blogg och skriva i din E-postadress i de fältet som inte publiceras. Lider som sagt av samma problem som dig och det skulle vara jätteskönt om man kunde ha kontakt med någon som förstår en. Känn inget tvång! Kram.

2010-09-21 @ 19:31:54
URL: http://neapeatastic.blogg.se/
Postat av: Linnea

Har sagt allt jag vill med både kommentarerna på emsedges blogg och den ovan. Du fick också ditt sagt, fast finns inte något att diskutera längre förutom att; jag tror inte alls hon är sjuk. Hon har kontaktat mig innan via min blogg, så ville mejla henne istället. Annars har jag inget mer och säga.

Sen verkar det inte som att jag är den ända med att ta bort någons kommentar...

2010-09-24 @ 23:38:01
URL: http://neapeatastic.blogg.se/
Postat av: Jessica

åh fina bilder :)

2010-09-27 @ 13:05:47
URL: http://ohsweetmother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0